Volendam (Nederland)


Status: Op aanvraag nog 1 vrouw
Heen: 19-08-2022
Terug: 26-08-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1059,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 48,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 14
Begeleiders: max. 3
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht P+R Westraven
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 11:30 uur
Volendam is misschien wel het beroemdste dorp van Nederland. Van over de hele wereld komen hier toeristen om de haven en de huizen te bekijken en om op de foto te gaan in klederdracht. Als je van souvenirwinkeltjes houdt, dan is Volendam dé plek om naar toe te gaan. En natuurlijk kennen we allemaal de artiesten die hier geboren zijn en vaak nog wonen. We gaan met de busjes leuke excursies doen want in de omgeving is veel te doen!


Mogelijke excursies en activiteiten
- natuurlijk een bezoek aan Volendam om souvenirs te kopen
- de Zaanse Schans met mooie molens, een klompenmaker, oude huisjes en winkeltjes
- het gezellige Hoorn waar ook de stoomtram naar Medemblik vertrekt
- de kaasmarkt in Edam
- het Palingsound museum
- met de boot naar Marken
- pootje baden in de Noordzee

Bungalowpark Marina Park
- ligging aan het IJsselmeer op 15 min. lopen van de dijk waar winkels en restaurants zijn
- 2-persoonskamers in 6-persoons comfort bungalows met etage. 2 slaapkamers liggen op de 1e etage en 1 op de begane grond.
- woon/eetkamer met tv, complete keuken met koffiepadmachine
- badkamer met douche op de 1e etage, 2 toiletten
- tuin met tuinmeubelen
- hoofdgebouw met receptie, winkel en klein overdekt zwembad
- restaurants, kapper en winkeltjes
- jachthaven, fiets- en bootverhuur


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen, 2 slaapkamers en de badkamer zijn op de 1e etage. Op deze reis is beperkt loophulp en/of het meenemen van een loophulpmiddel mogelijk. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.