Borger - seniorenreis (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 22-08-2022
Terug: 29-08-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1019,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 46,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Vertrek: Utrecht P+R Westraven
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 11:30 uur
Een reis voor de actieve 55 plusser! In het mooie Drenthe ligt het dorpje Borger en bij Borger ligt bungalowpark Bospark Lunsbergen. Van hieruit gaan we de omgeving verkennen met het busje. Hier is veel te doen, wandelen, een pretpark, Wildlands enz, keuze genoeg dus! Wij huren een fiets voor je waarbij het ook mogelijk is om (tegen toeslag) een e-bike te huren.


Mogelijke excursies en activiteiten
- attractiepark Drouwenerzand
- Assen of Groningen om te shoppen
- wandelen over het Balloërveld
- Wildlands in Emmen
- op zoek naar hunebedden
- museumdorpje Orvelte
- hoog tussen de boomtoppen lopen over het boomkronenpad

Bungalowpark Bospark Lunsbergen
- ligging op 5 km van Borger
- 2-persoonskamers in 6-persoonsbungalows, 2 slaapkamers liggen op de 1e etage
- woon-eetkamer met tv en sfeerhaard
- badkamer met douche en 2 wastafels, 2e badkamer in de slaapkamer op de begane grond
- terras met tuinmeubelen
- eetcafé/bar, snackbar, pizzeria, supermarkt, fietsverhuur,
- minigolf, lasergame, overdekt zwembad

Maaltijden
Het ontbijt en de lunch maken we zelf of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of we halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een seniorenreis en in eerste instantie kunnen alleen reizigers van 55 jaar en ouder boeken. Als de reis te weinig aanmeldingen krijgt om door te laten gaan, mogen ook reizigers vanaf 50 jaar boeken. Het feit dat dit een seniorenreis is, wil niet zeggen dat je niet redelijk goed ter been moet zijn! Je moet voor deze reis minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (eventueel met een beetje loophulp) kunnen lopen. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag € 50,-. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.