Nieuwvliet-Bad (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 20-06-2022
Terug: 27-06-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1045,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 48,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 13:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Dicht bij de Belgische grens en het Noordzeestrand ligt Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Een heerlijke plek om vakantie te vieren. We zijn hier niet ver van mooie steden zoals Brugge en Gent en met het voetveer kunnen we over de Westerschelde naar Vlissingen varen. Het is hier het hele jaar door heerlijk, of je nu in de zomer op het strand gaat liggen en in de zee gaat zwemmen of een strandwandeling maakt met ietsje minder weer..het strand ligt op 10 minuten lopen van de bungalows!


Mogelijke excursies en activiteiten
- naar het strand om te zonnen en zwemmen of een wandeling maken
- de historische steden Brugge en Gent waar heel veel monumenten staan en we door de grachten kunnen varen
- naar ‘de overkant’ door de Westerscheldetunnel naar Goes of Middelburg voor de beklimming van de abdijtoren de Lange Jan
- met de pont waar alleen voetgangers en fietsers op mogen naar Vlissingen varen, waar we met het zonnetreintje naar de boulevard kunnen rijden
- naar een van de plaatsen aan de Belgische kust zoals Oostende of Blankenberge
- natuurreservaat het Zwin

Bungalowpark Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad
- ligging op 1 km van het Noordzeestrand en 30 km van Brugge
- 2-persoonskamers in een 10-persoonsbungalow
- woon-eetkamer met tv, keuken, terras met tuinmeubelen
- slaapkamer en apart toilet op de begane grond. Op de 1e etage: 4 slaapkamers, 2 badkamers met douche en badkamer met bad en toilet
- restaurant, snackshop, winkeltje, fietsverhuur
- airtrampoline, jeu de boules en tafeltennis


Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of we halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag € 50,-. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.