Sevenum (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 01-07-2022
Terug: 08-07-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 969,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 44,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 16
Begeleiders: max. 3
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Vanuit Landal de Schatberg in Sevenum gaan we, soms met de groep die naar Reuver gaat, leuke dingen doen. Op het park ligt een grote recreatieplas met strand en ook reizigers die willen vissen, kunnen hier hun hart ophalen bij de visvijver! Naast het park ligt het Fun & Entertainment Center Sevenum met o.a. maar liefst 11 restaurants, bowling, lasergame, trampolines, klimmen, paintball en adventuregolf. Vervelen? Hier zeker niet!


Mogelijke excursies en activiteiten
winkelen in Venlo
Zooparc Overloon
Maastricht, met het gezellige Vrijthof
het drielandenpunt bij Vaals met het labyrint
Toverland

Bungalowpark Landal De Schatberg
- ligging op ong. 5 km van Sevenum
- 2-persoonskamers in 10-persoonsbungalows met etage
- woonkamer met tv, open keuken, 3 badkamers met douche, of (bubbel)bad, terras met tuinmeubelen
- restaurants, supermarkt, snackshop
- zwembad met glijbaan en stroomversnelling en openluchtzwembad, recreatieplas met strand en waterskibaan
- bowling, tafeltennis, klimpark, visvijver

Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg tijdens de uitstapjes. ’s Avonds eten we in een restaurant of we halen eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen. Op deze reis is beperkt loophulp en/of het meenemen van een loophulpmiddel mogelijk. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Op de heen- en terugreis en tijdens een aantal excursiedagen delen de groepen Reuver en Sevenum de bus. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.