Froidchapelle (België)


Status: VOL 
Heen: 17-06-2022
Terug: 24-06-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1019,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 46,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 13:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Lekker actief bij het water bezig zijn, genieten van de excursies en gewoon heerlijk vakantie vieren, dat kan op deze reis! Met het busje trekken we eropuit, maar ook in en bij het bungalowpark is heel veel te doen zoals zwemmen, kanoën, surfen of op het strand liggen.


Mogelijke excursies en activiteiten
- een tochtje met de railbikes in Falaën
- naar de vlinders van Virelles
- een van de grotten in de buurt
- de citadel van Dinant
- Chimay met het kasteel
- een prachtige wandeling bij Furfooz
- een rondvaart over de Maas
- een dag Brussel

Bungalowpark Landal Village l’Eau d’Heure
- ligging aan het meer l’Eau d’Heure in het zuiden van België
- 2-persoonskamers in een luxe 10-persoonsbungalow met etage
- woonkamer met tv, complete keuken
- badkamer met bubbelbad, douche en toilet, badkamer met douche, 2 aparte toiletten
- terras met tuinmeubelen
- restaurant, horecapunt, cocktail- en ijsbar, ParkShop
- overdekt zwembad met glijbaan, wandelboulevard, wandelpier
- recreatiemeer met mogelijkheid voor o.a. kanoën, surfen, stand up paddling (tegen betaling)
- openluchtzwembad met terras, ligweide, buitenbar en waterattracties
- midgetgolf, jeu de boules, fietsverhuur


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag € 50,-. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.