Grandrupt de Bains (Frankrijk)


Status: VOL 
Heen: 16-07-2022
Terug: 23-07-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1275,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 59,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 09:00 uur
Tijd terug: 16:30 uur
Dolfijn komt al jaren in de vakantieboerderij Entre les Sources. Ook de nieuwe, Nederlandse eigenaars Michel en Miranda ontvangen de Dolfijngroepen weer graag! Het is hier genieten van het platteland en de heuvels van de Vogezen, het bos en de mooie uitzichten. In de omgeving is veel te doen, dus trekken we er met het busje lekker op uit!


Mogelijke excursies en activiteiten
- Fraispertus City, een pretpark met achtbanen en wildwaterbanen
- Parc Adventure, een natuurpark met doolhoven
- naar de markt van Saint Loup, waar veel streekproducten te koop zijn
- de snoepjesfabriek in Darney
- naar de stad Epinal of naar de berg Ballon d’Alsace
- bezoek aan een geitenboerderij waar ze geitenkaas maken en de geiten kunnen ook geaaid worden
- naar Plombières les Bains, dat bekend staat om het lekkere ijs

Vakantieboerderij Entre les Sources
- ligging op 35 km van Epinal en 600 km van Utrecht in een bosrijke, heuvelachtige omgeving
- 2-3 persoons kamers op de 1e en 2e etage, gezamenlijke badkamers en toiletten
- woon-eetkamer en overdekt terras, recreatieruimte met tv met Nederlandse zenders
- grote tuin, groentekas, kampvuurplaats
- Achter de boerderij is een kleine camping en misschien lopen er wat dieren rondom de boerderij.
- bosmeer om in te zwemmen op 8 km
- Nederlandse eigenaars


Maaltijden
Ontbijt en diner (met veel producten uit eigen tuin) in de boerderij. Lunchen doen we onderweg, in de boerderij of we nemen een lunchpakket mee.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 85,-.
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.