Kos All Inclusive (Griekenland)


Status: VOL 
Heen: 18-09-2022
Terug: 29-09-2022
Aantal dagen: 12
Totaal prijs: € 1675,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 78,00
Zakgeldadvies: € 110,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit: Kos
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 29-09-2022
Vluchtnr:
Kos is een heerlijk vakantie-eiland. In hotel Atlantis Beach gaan we All Inclusive genieten, maar meer dan dat. Kos is een van de weinige Griekse eilanden waar je goed uit de voeten kunt met de fiets! De liefhebbers kunnen 3 dagen met de fiets op pad!


Mogelijke excursies en activiteiten
- 3 dagen fietsen
- het bergplaatsje Zia, dat bekend staat om de kruiden
- een boottocht, bijvoorbeeld naar het eiland Nissiros of Kalymnos
- Kos-stad
- de Neratzia burcht of een van de opgravingen zoals Asklepion
- Paradise Beach, het mooiste strand van Kos
- een eilandtour
- een Griekse avond met dans en muziek

Hotel Atlantis Beach All inclusive
- ligging aan het Lambistrand op 2 km van Kos-stad
- 2-persoonskamers met badkamer met douche en/of bad en toilet, balkon met zitje
- receptie, lobby, lift en restaurant
- zwembad, zonneterras met ligbedden en parasols
- sportmogelijkheden, animatieteam en shows


Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens de excursies lunchen we buiten het hotel. Dit is een All Inclusive hotel, dat wil zeggen dat maaltijden, snacks (op bepaalde tijden) en door het hotel geselecteerde drankjes (op bepaalde tijden) in de prijs inbegrepen zijn.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reizen goed ter been zijn. Je moet minimaal 45 min, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Als je mee wilt gaan fietsen moet je minimaal 1 uur goed, veilig en zelfstandig deel kunnen nemen aan het verkeer. Op deze reizen is geen loophulp(middel) mogelijk. Verder moet je goed tegen de warmte kunnen. Dit is een All Inclusive reis. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Heb je een dieet? Overleg dan even met ons. Er zijn beperkt eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 220,-

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.