Traben-Trarbach - jongerenreis (Duitsland)


Status: VOL 
Heen: 05-08-2022
Terug: 12-08-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1075,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 49,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: 16 t/m 35 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 10:00 uur
Tijd terug: 15:00 uur
Dolfijn is al jaren gast in vakantiehuis Didia! Het ligt prachtig met uitzicht op de Moezel en dicht bij het plaatsje Traben-Trarbach. Aan de achterkant van het huis ligt een berg waar de herten soms langs het huis lopen. Vanuit het huis maken we leuke uitstapjes.


Mogelijke excursies en activiteiten
- een wandeling door de omgeving
- met het busje of de trein naar Cochem
- een rondvaart over de Moezel
- een van de wildparken in de buurt
- naar het zwembad de Mosel Thermen
- naar het Eifelpark

Vakantiehuis Didia
- ligging op 20 m van de Moezel en op 15 min lopen van Traben aan een doodlopende zijweg
- 2-persoons kamers met uitzicht op de Moezel
- begane grond met woonkamer en complete keuken, toilet en terras. Op de etages liggen de slaapkamers en de badkamers. 1 Badkamer met bad, douche, wastafel en toilet, 1 badkamer met zitbad en douche, wastafel en toilet.
- steile achtertuin met terras aan de achterkant van het huis


Maaltijden
Het ontbijt en de lunch/het lunchpakket maken we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een jongerenreis. Deze kan alleen geboekt worden door reizigers van 16 t/m 35 jaar. Als deze jongerenreis te weinig aanmeldingen krijgt om door te laten gaan, is het mogelijk dat de reis ook geboekt mag worden door reizigers t/m 45 jaar. Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 75,-
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.