Malgrat de Mar - jongerenreis (Spanje)


Status: VOL 
Heen: 09-09-2022
Terug: 20-09-2022
Aantal dagen: 12
Totaal prijs: € 1599,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 0,00
Zakgeldadvies: € 110,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit: Barcelona
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 20-09-2022
Vluchtnr:
Malgrat de Mar heeft mooie stranden en is een prima vertrekplaats voor leuke excursies. We kunnen een kijkje nemen in andere badplaatsen zoals Blanes of Lloret de Mar en een dagtocht maken naar Barcelona, met de hoofdstraat de Ramblas, het FC Barcelona voetbalstadion en de Sagrada Familia. Zon, zee, strand, een mooi hotel en excursies, wat wil je nog meer?


Mogelijkheden voor excursies en activiteiten
- een dag naar Barcelona waar we kunnen wandelen over de grote boulevard de Ramblas, naar de bijzondere kerk de Sagrada Familia kunnen kijken of een kijkje kunnen nemen bij het grote FC Barcelona-stadion.
- Marineland met waterglijbanen, een papegaaienshow en een dolfijnenshow of Waterworld met spectaculaire waterglijbanen
- een treintocht naar Blanes voor een bezoek aan de haven en de botanische tuin
- een bezoekje aan Lloret de Mar of Tossa de Mar
- een boottocht

Hotel Alegria Maripins
- ligging aan de boulevard op 150 m van het centrum
- 2-persoonskamers met balkon en badkamer met douche en toilet
- receptie, restaurant, bar
- zwembad met ligstoelen
- biljart en tafeltennis
- ontbijt en diner in het hotel, lunch in of buiten het hotel

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een jongerenreis. Deze kan alleen geboekt worden door reizigers van 16 t/m 35 jaar. Als deze jongerenreis te weinig aanmeldingen krijgt om door te laten gaan, is het mogelijk dat de reis ook geboekt mag worden door reizigers t/m 45 jaar. De andere vertrekdatum staat open voor alle leeftijden (dus ook voor jongeren).
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 170,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.