Lissabon en omgeving (Portugal)


Status: VOL 
Heen: 14-06-2022
Terug: 23-06-2022
Aantal dagen: 10
Totaal prijs: € 1599,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 75,00
Zakgeldadvies: € 100,00
Reizigers: max. 14
Begeleiders: max. 3
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 13:55 uur
Vluchtnr: TP 673
Vanuit: Lissabon
Tijd terug: 18:40 uur
Datum terug: 23-06-2022
Vluchtnr: TP 672
Dit is bijzonder, vakantie vieren in een villa met eigen zwembad! Op een uurtje rijden van Lissabon ligt het kleine dorpje Salvaterra de Magos. Vanuit de villa’s gaan we met busjes de omgeving verkennen. We zien Lissabon, de kust van de Atlantische Oceaan en mooie kastelen en stadjes zoals Sintra en Cascais. Voor wie wat anders wil dan slapen in een drukke toeristenplaats. Kijk voor een leuk filmpje op ons youtubekanaal


Mogelijke excursies en activiteiten
- Lissabon, waar we een ritje maken met de historische tram en het Castelo de São Jorge bezoeken
- winkelen in groot overdekt winkelcentrum bij Lissabon
- naar het strand
- het vissersplaatsje Ericeira, waar ook veel gesurft wordt
- Mafra, waar het grootste gebouw van Portugal, een paleisklooster, staat
- naar het stadje Setubal voor een boottocht op zoek naar dolfijnen

Bekijk het filmpje van de villa's en de omgeving op youtube

Villa’s Salvacasa
- ligging op 2 km van Salvaterra de Magos, op 50 km van Lissabon
- Op het terrein staan 3 villa’s met elk hun eigen zwembad. Dolfijn huurt 1 complete villa en 2 naastgelegen appartementen.
- 2- of 3-persoonskamers in een 10 persoons villa en een 4 persoons appartement
- woonkamer, keuken, badkamers met douche boven het bad en toilet
- tv’s met Nederlandse zenders
- grote tuin met overdekt terras en zwembad


Maaltijden
Ontbijt in de villa. Lunch en diner in of buiten de villa.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn. Je moet minimaal 45 min, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Heb je een dieet? Overleg dan even met ons. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.