Parijs en Disney (3) (Frankrijk)


Status: VOL 
Heen: 31-07-2022
Terug: 04-08-2022
Aantal dagen: 5
Totaal prijs: € 965,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 44,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 09:30 uur
Tijd terug: 17:30 uur
Kijk voor de Coronamaatregelen in de Disneyparken op www.disneylandparis.com/nl-nl/gezondheidsmaatregelen

Een korte, maar geweldige reis naar de lichtstad, Parijs, en de parken van Disney Parijs. Van het kasteel van Doornroosje naar de Eiffeltoren! We gaan 2 volle dagen genieten van het Disney sprookjespark en ook nog eens een hele dag naar Parijs. In het Disneypark zijn veel bekende attracties te vinden en er worden shows opgevoerd. Natuurlijk missen we ook de parade niet! En wat moeten we nog vertellen over Parijs? Wie kent niet de Eiffeltoren, de Sacre Coeur en de Notre Dame die helaas in 2019 voor een deel verbrand is. We maken een rondrit door de stad en kunnen ook even rondkijken. Heb je niet zoveel met pretparken, maar wil je wel naar Parijs? Ook dat kan, kies dan voor de reis naar Parijs zonder Disney!


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Utrecht rijden we naar ons hotel.
2e en 3e dag De bus brengt ons naar het Disney Park waar we 2 volle dagen genieten van de meer dan 40 attracties en shows. Er is voor iedereen wat leuks te beleven! Het Sprookjeskasteel, de stoomtrein, Big Thunder Mountain, Pirates of the Caribean, Crush's Coaster, Star Tours, Peter Pan's Flight, It's a Small World, Autopia enz. enz. enz. of zoals ze dat in Frankrijk zeggen: ETCETERA! Twee dagen volop genieten.
4e dag En over genieten gesproken, vandaag gaan we naar Parijs! We maken een stop bij de Eiffeltoren en gaan van daaruit verder de stad verkennen. Gaan we een rondvaart maken over de Seine of pakken we de metro naar Montmartre waar de Sacre Coeur staat en op het plein Place du Tertre schilders en tekenaars zitten? Hoe dan ook, we gaan veel zien!
5e dag Helaas moeten we vandaag al weer terug. Na het ontbijt rijden we weer naar Utrecht.
We reizen met 4 groepen van 10 reizigers en 2 begeleiders in dezelfde bus. De Disneygroepen slapen in hetzelfde hotel, de groep zonder Disney slaapt in een ander hotel. Tijdens de bezoeken aan Disney en in Parijs kunnen we in verschillende groepen leuke dingen doen. Jouw groep bestaat dus uit max. 10 reizigers en 2 begeleiders

Hotel Novotel Paris Nord Expo Aulnay
- ligging op 30 min. rijden van Disney en 45 min. van het centrum van Parijs
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, lift, restaurant, bar en zwembad


Maaltijden
Ontbijt in het hotel. Voor de lunch en het diner zoeken we leuke plekjes op.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
De 4 groepen reizen samen in de bus, maar gaan in Parijs en in de parken apart op stap. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal een uur achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. In Parijs maken we gebruik van de metro waar (rol)trappen zijn. Dit is een mooie, maar vermoeiende reis waarbij je elke dag vroeg vertrekt en laat terug bent. Hou ook rekening met lang wachten voor de attracties. Je mag in Parijs NIET ALLEEN OP PAD. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn! Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 135,-.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.