Kijkduin met 3 excursies (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 01-09-2023
Terug: 08-09-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 999,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 45,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Jaarbeursplein
Vertrektijd: 13:30 uur
Tijd terug: 12:00 uur
Met de trein en de bus reizen we naar de Noordzeekust. Bij Den Haag ligt, tussen de duinen en het stadsbos Ockenburg, op een paar minuten lopen van het strand, bungalowpark Kijkduinpark. Op een kwartiertje lopen ligt de vernieuwde boulevard van Kijkduin met winkels en terrassen. Met het openbaar vervoer gaan we leuke uitstapjes doen en bij goed weer, lekker naar het Noordzeestrand. In Den Haag en omgeving is veel te zien en te doen zoals het Binnehof met het torentje, de Ridderzaal en de hofvijver, het werkpaleis van de koning met de paleistuin, het autovrije winkelcentrum en een rondvaart door de grachten.


Mogelijke excursies en activiteiten
- naar het strand en zwemmen in zee
- Scheveningen met de boulevard, de pier en het reuzenrad
- Den Haag met het autovrije winkelcentrum en het Binnenhof
- Madurodam
- een boottocht door de Haagse grachten

Bungalowpark Kijkduinpark
- ligging tegen de duinen op 20 min. lopen van Kijkduin waar de bushalte is
- 2-persoonskamers in 6-persoonsbungalows met etage. Op de begane grond is 1 kamer met een 2-persoonsbed, badkamer met bad en douche en apart toilet. Op de etage zijn 2 slaapkamers met losse bedden en een 2e badkamer en sauna.
- woon-eetkamer met tv en open haard, compleet ingerichte open keuken, terras met tuinmeubelen
- receptie, zwembad, kleine supermarkt, restaurant, eetcafé/bar, snackbar en fietsverhuur


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis zeer goed ter been zijn, minimaal 3 kwartier, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Je moet op de heen- en terugreis je bagage ZELF dragen of rijden, de begeleiding kan je niet helpen, zij hebben immers hun eigen bagage. Wij adviseren een roltas/koffer of goed draagbare tas. Van de bushalte tot aan de bungalow is het 20 minuten lopen over een heuvel. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.