Beekse Bergen (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 04-09-2023
Terug: 08-09-2023
Aantal dagen: 5
Totaal prijs: € 770,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 35,00
Zakgeldadvies: € 50,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Direct naar de accommodatie
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 10:00 uur
Niet ver van Tilburg ligt Safaripark en Speelland Beekse Bergen. We slapen hier in tussen de wilde dieren. Er staat natuurlijk wel een hek tussen het Safaripark en waar we slapen, maar met een beetje geluk horen we 's avonds wel dierengeluiden. Je komt hier op eigen gelegenheid naar toe en daarna gaan we hier een midweek leuke dingen doen, natuurlijk gaan we naar het Safaripark om de wilde dieren te zien, maar we kunnen ook met het ov naar het centrum van Tilburg. Op vrijdag reis je dan weer op eigen gelegenheid naar huis.


Mogelijke excursies en activiteiten
- Safaripark Beekse Bergen met de wandelsafari langs o.a. de gnoes, olifanten en nijlpaarden, de busrondrit langs o.a. de zebra's, kamelen, struisvogels, leeuwen en giraffes en de bootsafari om de neushoorns en ringstaartmaki's te bekijken
- Speelland Beekse Bergen met een groot recreatiemeer met o.a. rondvaart, waterfietsen, de splash en andere waterattracties
- een dagje naar Tilburg

Bungalowpark Safari Resort Beekse Bergen
- ligging aan de Savanne van Safaripark Beekse Bergen, met direct zicht op de dieren, op loopafstand van de ingang van het Safaripark
- 2-persoonskamers in 8 persoons lodge in 2- of 3-persoonskamers. Op sommige slaapkamers staat een stapelbed. Het kan dus zijn dat je in een stapelbed slaapt!
- woonkamer met tv, complete keuken
- badkamer met bad en badkamer met stortdouche, apart toilet, sauna
- veranda met tuinmeubelen
- restaurant, lounge met bowling en bar
- zwembad


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er zijn 2 eenpersoonskamers beschikbaar (gedeelde badkamer). Toeslag € 75,-. Het start- en eindpunt van deze reis is het Safari Resort Beekse Bergen, waar we precies verzamelen laten we later weten.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.