Fietsen door Drenthe (Nederland)


Status: nog 1 vrouw
Heen: 03-07-2023
Terug: 10-07-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 914,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 41,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Direct naar de accommodatie
Vertrektijd: 15:30 uur
Tijd terug: 10:30 uur
Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland, met mooie fietsroutes door het bos, langs de heide en mooie dorpjes. Als je de mogelijke excursies leest, dan zie wat vorige Dolfijngroepen gedaan hebben. Maar ook op het park hoef je je niet te vervelen en in de bungalow kun je genieten van het bubbelbad, de sauna en de zonnebank! Achter de excursies staan de geschatte fietstijden (enkele reis).


Mogelijke excursies en activiteiten
- Orvelte met o.a. het houten pad van Theodoor (30 min.)
- Wildlands in Emmen (45 min.)
- de hunebedden in Borger (1.10 uur)
- pretpark Drouwenerzand (1.15 uur)
- Assen (1.30 uur)
- veel mooie fietsroutes in de omgeving

Bungalowpark Landal Aelderholt
- ligging 5 min. fietsen van het dorpje Aalden
- 2-persoonskamers in een luxe 12--persoonsbungalow met etage
- woonkamer met tv, luxe keuken
- 3 badkamers met douche, wastafel en toilet, 1 badkamer met ligbad, wastafel en toilet en apart toilet, bubbelbad
- sauna en zonnebank
- terras met tuinmeubelen, parasol en barbecue
- restaurant, snackbar, ParkShop
- zwembad met bubbelbad, glijbaan en waterattracties
- bowling, waterfietsen, adventuregolf, poolbiljart


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Je moet ook goed kunnen fietsen en zelfstandig en veilig deel kunnen nemen aan het verkeer. Wij huren een standaard fiets met handremmen en versnellingen voor je. Er is een klein aantal e-bikes op aanvraag beschikbaar. Toeslag op aanvraag. Je mag ook je eigen fiets meenemen. Je moet dan zelf zorgen dat de fiets bij de bungalow komt en daar ook weer opgehaald wordt. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.