Zutendaal (België)


Status: VOL 
Heen: 30-06-2023
Terug: 07-07-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1069,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 49,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 13:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Niet ver over de Nederlands-Belgische grens ligt het plaatsje Zutendaal. Vanuit hier gaan we leuke uitstapjes maken. We maken er een 3-landenreis van, want we blijven niet alleen in België, maar maken o.a. ook dagtrips naar Maastricht en Aken.


Mogelijke excursies en activiteiten
- een dagtocht naar Maastricht
- een dagtocht naar Aken
- naar Genk en het openluchtmuseum Bokrijk
- het Drielandenpunt in Vaals
- de mijnententoonstelling en het beklimmen van een hoge toren van C-mine
- natuurgebied de Hoge Kempen met het blotevoetenpad

Bungalowpark Landal Mooi Zutendaal
- ligging op 3 km van Zutendaal en 1 km van Nationaal Park Hoge Kempen
- 2-persoonskamers in een 12- persoonsbungalow met etage
- woon-eetkamer met tv, complete keuken
- totaal 6 badkamers met douche en/of bad en toilet
- terras met tuinmeubelen en barbecue
- grand café, restaurant, snackshop, overdekt en openluchtzwembad, ParkShop
- springkussen, fietsverhuur, avonturenbos met klimpark
Ontbijt en lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg. `s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of we halen een keer eten in huis.


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is een aantal eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag € 75,- Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.