Achterhoek (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 24-07-2023
Terug: 30-07-2023
Aantal dagen: 7
Totaal prijs: € 899,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 41,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 20
Begeleiders: max. 4
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 13:00 uur
Tijd terug: 12:30 uur
Ook in 2023 nodigen Marijke en Rick, de eigenaren van 'Te Paske' ons uit om heerlijke vakantie te komen vieren in hun groepsaccommodatie de Herberg. In het grote huis is een zitkuil met heerlijke banken om te relaxen, maar je kunt ook binnen of in de grote tuin een spelletje doen. We trekken er bijna elke dag op uit om leuke dingen te doen. Er is hier veel te doen en we gaan vast ook een keer de grens over Duitsland in, want de grens is heel dichtbij. Niet ver over de grens ligt bijvoorbeeld het Zwillbrocker Venn waar een grote groep flamingo's leeft.


Mogelijke excursies en activiteiten
- Winterswijk, waar het woensdag en zaterdag markt is
- boottochtje over de Berkel
- zwemmen in subtropisch zwemparadijs Bahia in Bocholt of in het recreatiemeer Hilgelo
- met de stoomtrein van Haaksbergen naar Borculo
- de steengroeve van Sibeloc
- naar het kleine openluchtmuseum Erve Kots
- naar Leemland voor de boerengolf en 'kippen gooien'
- wildpark Frankenhof in Duitsland of naar de flamingo's

Groepsaccommodatie de Herberg
- ligging op 8 km van Winterswijk en op loopafstand van de Duitse grens
- eenvoudige 2-, 3- of 4-persoonskamers op de begane grond, alle kamers hebben een wastafel. Op sommige kamers staan 2 stapelbedden. Wij gebruiken de kamers zoveel mogelijk voor 2 personen.
- 5 toiletten en 5 douchecabines
- grote woonruimte met open keuken, eettafels en stoelen en gedeelte met lekkere banken en tv
- aparte spellenruimte met o.a. darts
- grote tuin met terras, sportmogelijkheden en grote buitenkachel om een ‘fikkie te stoken’


Maaltijden
Het ontbijt en de lunch of het lunchpakket verzorgen we samen of we lunchen onderweg tijdens de uitstapjes. ’s Avonds koken we samen, eten we in een restaurant of halen eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er zijn geen eenpersoonskamer beschikbaar. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.