Nieuwvliet-Bad - jongerenreis (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 07-07-2023
Terug: 14-07-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1100,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 50,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 15
Begeleiders: max. 3
Leeftijd: 16 t/m 40 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 13:00 uur
Tijd terug: 13:30 uur
De laatste plaatsen zijn nu beschikbaar voor reizigers van 16 t/m 40 jaar (was 16 t/m 35 jaar)

Dicht bij de Belgische grens en het Noordzeestrand ligt Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Dolfijngroepen komen hier al jaren vakantie vieren. Je bent hier niet ver van mooie steden zoals Brugge en Gent en met het voetveer kunnen we over de Westerschelde naar Vlissingen varen. Je kunt heerlijk op het sttrand gaan liggen en in de zee gaat zwemmen, een strandwandeling maken of naar de zonsondergang kijken want....het strand ligt op maar 10 minuten lopen van de bungalows!


Mogelijkheden voor excursies en activiteiten
- boerengolf
- naar een van de leuke dorpen en steden in de buurt zoals Cadzand, Groede, Kloosterzande en Sluis
- naar een van de Belgische kuststeden zoals Knokke, Oostende en Blankenberge
- naar een van de mooiste Belgische steden: Brugge met onderweg een stop in Damme
- naar de struisvogelboerderij
- met de 'pont' over de Westerschelde naar Vlissingen

Bungalowpark Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad
- ligging op 1 km van het Noordzeestrand en 30 km van Brugge
- 2-persoonskamers in een 10-persoonsbungalow
- woon-eetkamer met tv, keuken, terras met tuinmeubelen
- slaapkamer en apart toilet op de begane grond. Op de 1e etage: 4 slaapkamers, 2 badkamers met douche en badkamer met bad en toilet
- restaurant, snackshop, winkeltje, fietsverhuur
- airtrampoline, jeu de boules en tafeltennis


Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of we halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een jongerenreis. Deze kan alleen geboekt worden door reizigers van 16 t/m 35 jaar. Als de jongerenreis te weinig aanmeldingen krijgt, is het mogelijk dat de reis ook opengesteld wordt voor reizigers t/m 45 jaar.
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag € 75,-. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.