Jucken (Duitsland)


Status: nog 1 vrouw
Heen: 02-09-2023
Terug: 09-09-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 999,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 45,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 11:00 uur
Tijd terug: 15:00 uur
Ruim 10 jaar geleden kochten Jolanda en Stefan een huis in het kleine plaatsje Jucken. Zij hebben de oude boerderij omgebouwd tot een mooie vakantiewoning. Je zit hier op de top van een heuvel en kan hier de zon zien opkomen en ondergaan! In de buurt is binnen een uurtje rijden veel te doen, maar ook als we een dagje ‘thuis’ blijven hoef je je niet te vervelen. Om het huis ligt een grote tuin en bij het huis is een speelzolder met spelletjes, minibiljart, tafelvoetbal, darts, banken om lekker in te hangen, een tv enz.


Mogelijke excursies en activiteiten
- Trier en Bernkastel-Kues aan de Moezel
- pret- en dierenpark Eifelpark in Gondorf
- de bierbrouwerij in Bitburg
- wildpark Daun met zomerrodelbaan en loslopende apen
- wandelen rond een stuwmeer
- Echternach en Esch sur Sure
- Duivelskloof en waterval bij Irrel

Huis Steko
- ligging in het kleine dorpje Jucken op de heuvels van de Eifel met uitzicht
- winkels en restaurants op 10 minuten rijden
- woon- eetkamer met tv met Nederlandse zenders, grote keuken met tv, grote tuin voor en achter het huis met terras en bbq
- steile trappen naar de 1e etage en de zolderverdieping
- 2 luxe badkamers met toilet, douche en wastafel(s), bad en infraroodsauna
- aparte schuur met speelzolder met o.a. mini-biljart, tafelvoetbal, darts, spellenkast, banken, tv en muziekinstallatie
- het huis heeft geen wifi, je gebruikt je eigen data

Maaltijden
Ontbijt in of bij het huis, tussen de middag en ’s avonds eten we ‘thuis’, onderweg of in een restaurant

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn! Er is een eenpersoonskamer beschikbaar, gedeelde badkamer. Toeslag € 75,-
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.