Denemarken met Legoland (Denemarken)


Status: VOL 
Heen: 18-06-2023
Terug: 26-06-2023
Aantal dagen: 9
Totaal prijs: € 1399,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 65,00
Zakgeldadvies: € 105,00
Reizigers: max. 15
Begeleiders: max. 3
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 08:30 uur
Tijd terug: 20:45 uur
Boek voor 1-1-2023 en krijg € 25,- vroegboekkorting! Op- en uitstappen mogelijk in Utrecht en Hoogeveen.

Op maar 10 minuten rijden van het strand en een uurtje van Legoland ligt Landal Seawest. Van hieruit gaan we leuke uitstapjes maken, er is genoeg te doen in de buurt! Natuurlijk gaan we naar Legoland waar voor iedereen wat leuks te doen is.


Bungalowpark Landal Seawest
- ligging bij de westkust van Jutland
- 2-persoonskamers in een 8- en een 12-persoonsbungalow met etage, in een aantal kamers staan de bedden tegen elkaar.
- woonkamer, keuken, badkamers met douche en toilet
- receptie, ParkShop, snackbar, brasserie, zwembad, bowling, minigolf
- Ontbijt en lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant of we halen eten in huis.

Mogelijke excursies en activiteiten
- natuurlijk naar Legoland!
- naar de kust met de duinen en het mooie strand
- dierenpark Blåvand
- een nagebouwd Vikingdorp
- de plaats Esbjerg met het visserijmuseum
- de plaats Ribe met een mooi centrum met oude huizen


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen, maken een lunchpakket of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of eten in de bungalow.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen, in de bungalows is een steile trap. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is 1 eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 75,-. Let op! In een aantal kamers staan de bedden tegen elkaar aan.
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.
Op- en uitstappen mogelijk in Utrecht P+R Westraven (8.30 uur vertrek en 20.45 terug) en Hoogeveen McDonalds Griendtsveenweg (10.00 uur vertrek en 19.00 terug)

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.