Curaçao (Curaçao)


Status: nog 1 man
Heen: 17-06-2023
Terug: 29-06-2023
Aantal dagen: 13
Totaal prijs: € 2799,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 132,00
Zakgeldadvies: € 120,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 11:55 uur
Vluchtnr: KL 735
Vanuit: Curaçao
Tijd terug: 08:50 uur
Datum terug: 29-06-2023
Vluchtnr: KL 736
Boek voor 1-1-2023 en krijg € 25,- vroegboekkorting! Vluchtgegevens onder voorbehoud

Mooie stranden, een blauwe zee en bijna altijd mooi weer, dat is vakantie op Curaçao. In de hoofdstad Willemstad staan huizen die lijken op Amsterdamse grachtenpanden, alleen hier in Willemstad hebben ze gekleurde gevels. En, heel makkelijk, de meeste mensen spreken Nederlands! Dolfijn is inmiddels vaste gast op het Livingstone JanThiel Resort, dus doe ze de groeten van het Dolfijn kantoor!


Mogelijke excursies en activiteiten
- Willemstad
- een boottocht
- naar een van de mooie stranden zoals Westpuntbaai en Jan Thielbaai
- Shete Boka Park

Hotel Livingstone Jan Thiel Resort
- ligging aan de kust op 10 km van Willemstad en 300 m van Jan Thiel Plaza met winkels
- 2-persoonskamers met tv, koffiezetapparaat en badkamer met douche en/of bad en toilet
- receptie, bar en restaurant
- palmenstrand met ligbedden (tegen betaling)
- tuin met groot zwembad met loungebedden
- watersportmogelijkheden (tegen betaling)


Maaltijden
Ontbijt of brunch in het hotel, lunch en diner in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort. Een Nederlandse identiteitskaart is NIET voldoende!

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal 45 minuten, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Hou rekening met een lange vlucht. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er zijn 2 eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 659,-. Mogelijk moet er voor deze reis een inreisdocument gemaakt worden. Wij doen dat voor je of sturen je een gebruiksaanwijzing. Tot en met 2022 was dat inreisdocument gratis.

De prijzen van onze verre reizen zijn mogelijk aan prijswijzigingen onderhevig. De daadwerkelijke prijs kan afwijken. Wij proberen de beste prijs voor je te krijgen. Als de reissom 8% of hoger uitvalt dan gepubliceerd, mag je de reis kosteloos annuleren. De definitieve reissom stellen wij zo snel mogelijk vast.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.

De prijzen van onze verre reizen zijn mogelijk aan prijswijzigingen onderhevig. De daadwerkelijke prijs kan afwijken. Wij proberen de beste prijs voor je te krijgen. Als de reissom 8% of hoger uitvalt dan gepubliceerd, mag je de reis kosteloos annuleren. De definitieve reissom stellen wij zo snel mogelijk vast.