Fuengirola All Inclusive (Spanje)


Status: VOL 
Heen: 22-09-2023
Terug: 01-10-2023
Aantal dagen: 10
Totaal prijs: € 1599,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 75,00
Zakgeldadvies: € 100,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 08:00 uur
Vluchtnr: VY 8364
Vanuit: Malaga
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 01-10-2023
Vluchtnr: VY 8365
Vluchtgegevens zijn onder voorbehoud

Nieuw in ons programma! Aan de Costa del Sol ligt de gezellige plaats Fuengirola, niet zo druk als andere plaatsen aan de kust, maar er is toch genoeg te doen! Heerlijk All Inclusive genieten in het 4-sterren hotel Torreblanca en natuurlijk trekken we er ook op uit! Niet ver van het hotel ligt het Las Gaviotas-strand dat een blauwe vlag heeft, dat is een prijs voor schone stranden.


Mogelijke excursies en activiteiten
- met de trein, deels langs de kust, naar Málaga of Benalmadena
- naar het mooie zandstrand
- het centrum van Fuengirola
- een boottocht of een tripje naar het binnenland

Hotel Torreblanca
- 4 sterren hotel met 10 verdiepingen
- ligging op 250 m van de boulevard en het strand las Gaviotas-strand, 100 m van het treinstation en 3 km van het van het oude centrum van Fuengirola. Winkels, bushalte, bars, restaurants en (Nederlandse) supermarkt binnen 300 m.
- 2-persoonskamers met tv, badkamer met bad en/of douche en toilet, airco en balkon of terras
- buffetrestaurant met show cooking
- 2 zwembaden, darts, tafeltennis, biljart, livemuziek en animatie

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart


Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel m.u.v. de lunches tijdens de excursies.

Bijzonderheden
Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken. Mogelijk moet je voor sommige soorten drankjes betalen. Op deze reis worden minder excursies gedaan dan op andere vliegreizen. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag 370,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 min. achter elkaar kunnen lopen en kunnen traplopen.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.