Gulpen wandelreis (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 07-05-2023
Terug: 12-05-2023
Aantal dagen: 6
Totaal prijs: € 999,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 46,00
Zakgeldadvies: € 75,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht P+R Westraven
Vertrektijd: 13:30 uur
Tijd terug: 13:30 uur
Voor het derde jaar gaan we wandelen in de Limburgse heuvels! Gulpen ligt in Zuid-Limburg niet ver van Maastricht, Vaals en Valkenburg. In deze omgeving gaan we heerlijk wandelen. Met het busje gaan we naar het startpunt van een wandeling en lopen dan maximaal 5 uur per dag. Natuurlijk pauzeren we onderweg regelmatig. We kunnen ook naar het zwemparadijs Mosaqua dat niet ver van het hotel ligt. Ben je geen wandelaar, maar wil je wel naar Zuid-Limburg? Kijk dan verder op deze site. We hebben ook een reis naar Gulpen waar we alleen met het busje uitstapjes doen, deze reis vind je ook op deze website.


Mogelijke excursies en activiteiten
- een wandeling in de buurt van Vaals waar we van Nederland naar België wandelen
- wandelen bij Valkenburg, o.a. bij kasteel Oud Valkenburg
- vanuit de omgeving Maastricht naar het centrum van Maastricht wandelen
- wandelen langs de Geul bij Epen
- naar het subtropisch zwemparadijs Mosaqua

Hotel Les Jumeaux
- ligging op een paar minuten lopen van het centrum van Gulpen en op loopafstand van zwemparadijs Mosaqua
- 2- of 3-persoonskamers op de 1e en 2e etage met koffie en theemaker, tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, restaurant, bar en terras

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel, lunchen doen we in of buiten het hotel

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en een goede wandelconditie hebben. We wandelen maximaal 5 uur per dag, maar kunnen daar de hele dag over doen. Je moet ook goed kunnen traplopen. Goede wandelschoenen zijn VERPLICHT. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag € 60,-.Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.