Gulpen (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 24-09-2023
Terug: 29-09-2023
Aantal dagen: 6
Totaal prijs: € 999,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 46,00
Zakgeldadvies: € 75,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht P+R Westraven
Vertrektijd: 13:30 uur
Tijd terug: 13:30 uur
Voor het derde jaar gaan we genieten van de Limburgse heuvels. Gulpen ligt in Zuid-Limburg niet ver van Maastricht, Vaals en Valkenburg, leuke plaatsen om naar toe te gaan. Met het busje gaan we op pad en we kunnen ook naar het zwemparadijs Mosaqua dat niet ver van het hotel ligt. We hebben ook een wandelreis naar Gulpen, deze vind je ook op deze website.


Mogelijke excursies en activiteiten
- naar Maastricht met het gezellige Vrijthof
- naar de verrassende stad Luik in België
- Valkenburg met de gemeentegrot, de steenkolenmijn en souvenirwinkeltjes
- naar het Drielandenpunt in Vaals, waar ook een leuk doolhof staat
- naar het subtropisch zwemparadijs Mosaqua

Hotel Les Jumeaux
- ligging op een paar minuten lopen van het centrum van Gulpen en op loopafstand van zwemparadijs Mosaqua, de omgeving is heuvelachtig.
- 2- of 3-persoonskamers op de 1e en 2e etage met koffie en theemaker, tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, restaurant, bar en terras

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel, lunchen doen we in of buiten het hotel

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag € 60,-.Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.