Hapert pretparkreis (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 04-09-2023
Terug: 11-09-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1149,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 53,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 12:30 uur
Een hele week genieten van Landal het Vennenbos met een mooi zwembad met golfslagbad, glijbanen en meer! Maar…, je boekt deze reis vooral omdat we naar de Efteling en Bobbejaanland gaan! In deze twee pretparken is voor iedereen wat leuks te doen! In 2022 ging er een filmploeg kijken bij de groep Hapert. Als je op deze site naar Home gaat en dan klikt op Kennismaking met Dolfijn zie je in het eerste deel van de film beelden van deze reis. De reis 2022 ging niet naar pretparken.


Mogelijke excursies en activiteiten
- 1 dag Efteling in Kaatsheuvel
- 1 dag Bobbejaanland bij Lichtaarde in België
- dagje Eindhoven
- de museumboerderij in Eersel

Bungalowpark Landal het Vennenbos
- ligging op 3 km van Hapert
- 2-persoons kamers in 6-persoonsbungalows
- woon-eetkamer, terras,
- badkamer met douche en toilet
- receptie, subtropisch zwembad, fietsverhuur, minigolf, restaurants en supermarkt


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant of we halen eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of Id-kaart

Dit is een deel van de attracties in de Efteling. Hoe meer sterren de attractie heeft, des te heftiger is de attractie. 1* is langzaam en niet heftig, 5* is snel, soms over de kop of achteruit, schokkerig en heftig.
- Max en Moritz achtbaan **
- Symbolica *** (licht- en schrikeffecten mogelijk)
- Sprookjesbos *
- Joris en de Draak, achtbaan *****
- De Baron, achtbaan *****
- Droomvlucht ***
- De vliegende Hollander, achtbaan ****
- De Python, achtbaan *****
- Fata Morgana **
- Vogel Rok, achtbaan *****
- Carnaval Festival *
- Stoomcarrousel *
- Villa Volta ***
- De Halve Maan, schommelschip ***
- Pagode **
- Monorail *

Dit is een deel van de attracties in Bobbejaanland. Hoe meer sterren de attractie heeft, des te heftiger is de attractie. 1* is langzaam en niet heftig, 5* is snel, soms over de kop of achteruit, schokkerig en heftig.
- Big Bang, glijbaan met bootjes **
- Balloon Race *
- El Paso, schietattractie *
- Okidoki achtbaan **
- Wildwaterbaan boomstammetjes **
- Bob Express ***
- Naga Bay, achtbaan met ronddraaiende karretjes ****
- El Rio waterbaan **
- Fury achtbaan *****+
- Revolution ***
- Dream Catcher ****
- Typhoon *****+

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Er zijn 1 eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 75,-.In de meeste attracties is GEEN begeleiding van de reisbegeleiding mogelijk, je zit alleen of naast iemand (een medereiziger of begeleider) in de attracties. Sommige attracties zijn verboden voor mensen met epilepsie. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.