Leiwen - jongerenreis (Duitsland)


Status: VOL 
Heen: 30-06-2023
Terug: 07-07-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1059,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 48,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: 16 t/m 35 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 10:00 uur
Tijd terug: 15:30 uur
Boek voor 1-1-2023 en krijg € 25,- vroegboekkorting!

Klimmen op de indoor klimwand of in het klimpark, zwemmen, wandelen of naar de bowling. Er is veel te doen op camping Sonnenberg, maar we trekken er ook met het busje op uit. Speciaal voor reizigers van 16 t/m 35 jaar die zin hebben in een afwisselende vakantie!


Mogelijke excursies en activiteiten
- op de camping indoor en/of outdoor klimmen, zwemmen, bowling
- een wandeling berg op naar het mooie uitzichtpunt over de Moezel
- dagje naar Trier en Bernkastel-Kues
- rodelen
- het wildpark met apen-kloof bij Daun

Camping Landal Sonnenberg
- ligging op 4 km van Leiwen op een berg
- 2-persoons kamers in 6 persoons stacaravans met badkamer met douche
- overdekt terras, picknicktafel met zitbanken
- receptie, zwembad, bowling, fietsverhuur, minigolf, restaurant, klimmogelijkheden

Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant of we halen eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Id-kaart

Bijzonderheden
Dit is een jongerenreis, deze staat open voor reizigers van 16 t/m 35 jaar. Als de reis niet voldoende aanmeldingen kijgt om door te laten gaan, is het mogelijk dat we de reis openstellen voor reizigers van 16 t/m 45 jaar. Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Er zijn eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 75,-. De stacaravan is minder ruim dan een bungalow. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.