Winterberg (Duitsland)


Status: Beschikbaar
Heen: 10-09-2023
Terug: 17-09-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1399,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 65,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 15
Begeleiders: max. 3
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 10:00 uur
Tijd terug: 16:00 uur
Boek voor 1-1-2023 en krijg € 25,- vroegboekkorting!

Hotel de Brabander is al jaren populair bij Dolfijnreizigers en dat is niet voor niets. Hotelier Rob Meurs en zijn Nederlandse hotelpersoneel heten ons ook in 2023 weer welkom. We gaan met het busje leuke dingen in de omgeving doen. Vervelen kan hier niet!


Mogelijke excursies en activiteiten
- Winterberg centrum met winkels, terrassen en een markt
- de belevenisberg Kappe met een uitkijkbrug en kabelbaan
- de rodelbaan van 700 m lang
- een boottocht op een van de meren
- naar een wildpark
- het gezellige plaatsje Willingen of Frankenberg
- midgetgolf

Hotel der Brabander
- ligging op 15 min. lopen van het centrum van Winterberg
- 2-persoonskamers met badkamer met douche en toilet
- receptie, lounge, café, restaurant, souvenirwinkel
- tuin met terras, serre, en klein zwembad
- pannenkoekenhuis
- regelmatig live muziek
- Nederlands sprekend personeel


Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we onderweg of in het hotel of we nemen een lunchpakket mee.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal 45 minuten, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 189,-. Let op! Mogelijk liggen de kamers van de groep niet dicht bij elkaar en zijn niet alle kamers met de lift bereikbaar.
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.