Kaatsheuvel met 2 dagen Efteling (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 11-09-2023
Terug: 15-09-2023
Aantal dagen: 5
Totaal prijs: € 799,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 37,00
Zakgeldadvies: € 50,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Direct naar de accommodatie
Vertrektijd: 15:30 uur
Tijd terug: 10:30 uur
Boek voor 1-1-2023 en krijg € 25,- vroegboekkorting!

Ga je mee naar de Efteling, het beroemdste pretpark van Nederland? Twee volle dagen genieten van al die bekende attracties; het sprookjesbos, de Baron, de Python, Joris en de Draak, de Pagode, de Piraña en nog veel meer! We pakken de fiets, die wij voor je huren, om er te komen, want we logeren op 20 minuten fietsafstand van de Efteling! Deze reis begint en eindigt bij het bungalowpark waar je naar toe gebracht moet worden en ook weer opgehaald.


Programma (onder voorbehoud)
- 2 dagen Efteling
- fietsen naar Tilburg

Bungalowpark Landal Kaatsheuvel
- ligging aan de rand van Kaatsheuvel op ongeveer 20 min. fietsen van de Efteling
- 2-persoonskamers in 12-persoons bungalow
- woon-eetkamer, terras
- 3 luxe badkamers, douche en/of bad
- koffiecorner, zwembad, fietsverhuur
- restaurants en supermarkt op fietsafstand


Maaltijden
Ontbijt in de bungalow, lunch(pakket) onderweg of in de bungalow. ’s Avonds eten we in een restaurant, of halen een keer eten in huis. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en zelfstandig kunnen fietsen, zie onze site voor meer info. Wij huren een fiets met handremmen en versnellingen voor je, andere fietswensen zijn bespreekbaar.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er zijn geen eenpersoonskamer beschikbaar. Wij huren een fiets met handremmen en versnellingen voor je. Naar de Efteling en de restaurants is het maar 20 minuten fietsen. Naar Tilburg is het ongeveer een uur fietsen. Je moet zelfstandig kunnen fietsen en veilig kunnen deelnemen aan het verkeer.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.