Wunderland Kalkar All Inclusive (Duitsland)


Status: Beschikbaar
Heen: 02-07-2023
Terug: 09-07-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1535,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 73,00
Zakgeldadvies: € 60,00
Reizigers: max. 15
Begeleiders: max. 3
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 12:00 uur
In 2022 gingen we voor het eerst naar Wunderland Kalkar en het was geweldig! Leuke excursies in de buurt en je kunt zo vanuit het hotel het pretpark inlopen. In het pretpark kun je, net als in het hotel, gratis eten en drinken. Er is op het park veel te beleven, maar natuurlijk gaan we ook de omgeving verkennen!


Mogelijkheden voor excursies en activiteiten
- elke dag kunnen we het pretpark in waar we ook gratis limonade en friet mogen pakken, wat er op het park te beleven valt, lees je hieronder
- naar Emmerich aan de Rijn waar ook een zwembad is
- Kleve waar een leuk dierenpark is
- winkelen in Bocholt
- genieten van het All Inclusive arrangement en muziek in het hotel

Attracties op het park
- Echoland binnenin een grote holle toren
- zweefmolen
- wildwaterbaan
- Disk 'O' draai-attractie
- Reuzenrad
- Draaiende theekopjes
- Achtbaan
- Schommelschip
- Vertical Swing, een hoge zweefmolen
- Kartbaan
- Atlantis, draaien op 30 m hoog
- en nog meer!

Hotel Barbara of Charlotte
- ligging direct aan het pretpark Wunderland Kalkar
- 2-persoonskamers met badkamer met bad en/of douche en toilet
- de kamers liggen op de begane grond of 1e etage, er is geen lift.
- receptie, buffetrestaurant, bar, bowling
- gezellige middagen en avonden met muziek

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel, lunch in het hotel of onderweg. Van 12.00-01.00 uur zijn veel drankjes en hapjes in het hotel gratis. Tijdens openingstijden van het pretpark zijn ook daar frietjes, ijsjes en frisdrank gratis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart

Bijzonderheden
Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken.
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal 45 minuten, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn! Er is een aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 115,-.
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.