Sevenum met Funpop (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 12-05-2023
Terug: 17-05-2023
Aantal dagen: 6
Totaal prijs: € 930,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 43,00
Zakgeldadvies: € 60,00
Reizigers: max. 15
Begeleiders: max. 3
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Konden we maar langer blijven! Dat zeiden de reizigers van onze lange weekend-reizen naar Funpop. En nu kan dat! En omdat we langer blijven kunnen we meer doen dan alleen naar Funpop gaan! Op Funpop gaan we genieten van veel bekende artiesten, meezingen, dansen en feesten. We gaan 2 dagen naar de concerten die meestal van 11,00 tot 18:00 uur duren. In het verleden traden er al heel bekende artiesten op zoals André Hazes, Waylon, Stef Ekkel, Jan Smit, Emma Heesters, Mart Hoogkamer, Frans Duijts, Flemming en nog veel meer. Zodra de organisatie van Funpop de artiesten voor deze Funpop weet, zetten we dat natuurlijk op onze site. Naast de 2 dagen Funpop gaan we ook nog andere leuke dingen doen!


Mogelijke excursies en activiteiten
- 2 dagen naar Funpop met heel veel bekende artiesten en activiteiten
- Fun & Entertainment Centrum met o.a. bowling, lasergame en restaurant
- naar Venlo of Roermond met het outlet centrum
- Zoo Parc Overloon

Bungalowpark Landal De Schatberg
- ligging op 5 km van Sevenum en naast het Fun & Entertainment Centrum
- 2-persoonskamers in 10-persoons bungalows
- woon-eetkamer, terras
- 3 luxe badkamers, douche en/of (bubbel)bad
- restaurant, snackbar, kleine supermarkt, bowling, klimpark
- zwembad met glijbaan en stroomversnelling, buitenzwembad en recreatieplas met strand


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant of halen eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Hou er ook rekening mee dat het op Funpop druk is, je misschien lang moet staan en er hard geluid is. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn! Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag € 75,-.
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.