Terschelling (Nederland)


Status: nog 1 vrouw
Heen: 10-07-2023
Terug: 16-07-2023
Aantal dagen: 7
Totaal prijs: € 1280,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 59,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 13
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Harlingen Waddenpromenade
Vertrektijd: 14:15 uur
Tijd terug: 14:30 uur
We moesten in 2022 beloven dat we terug zouden komen…en dat doen we dan ook! Dolfijn komt al jaren in hotel de Walvisvaarder en ook in ons jubileumjaar gaan we weer fietsen op dit mooie Waddeneiland!


We moesten in 2022 beloven dat we terug zouden komen…en dat doen we dan ook! Dolfijn komt al jaren in hotel de Walvisvaarder en ook in ons jubileumjaar gaan we weer fietsen op dit mooie Waddeneiland!

Mogelijke excursies en activiteiten
- mooie fietstochten maken
- zeehonden spotten vanaf de boot
- het wrakkenmuseum
- een wandeling met de boswachter
- souvenirs kopen in West-Terschelling of bij de winkel ‘Ben verkoopt alles’
- naar het landbouwmuseum
- lunchen bij de molen
- pootje baden of zwemmen in zee
- huifkartocht
- naar de vuurtoren de Brandaris

Hotel de Walvisvaarder
- ligging midden op Terschelling in het plaatsje Lies
- 2-persoons kamers met tv en badkamer met douche of bad en toilet
- restaurant, bar, sauna, massagestoel en kapsalon


Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunch in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een fietsreis, er wordt elke dag gefietst. Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Je moet ook goed kunnen fietsen en zelfstandig en veilig deel kunnen nemen aan het verkeer. Wij huren een standaard fiets met handremmen en versnellingen voor je, andere fietswensen zijn bespreekbaar. Er is een klein aantal e-bikes beschikbaar, hiervoor geldt een toeslag van € 75,- voor de hele reis.
Er is ook een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag eenpersoonskamer € 275,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.