Treinreis Den Haag+Bergen op Zoom (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 18-07-2023
Terug: 23-07-2023
Aantal dagen: 6
Totaal prijs: € 990,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 45,00
Zakgeldadvies: € 75,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht CS
Vertrektijd: 11:30 uur
Tijd terug: 14:00 uur
Op onze treinreizen ga je altijd veel zien! Je reist met de trein vanuit Utrecht naar 2 plaatsen in Nederland. Dit jaar gaan we, natuurlijk met de trein, naar Den Haag waar we 2 nachten slapen en Bergen op Zoom, waar we 3 nachten slapen en ook de trein pakken voor een dagje Vlissingen en/of Middelburg.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Utrecht pakken we de trein naar Den Haag. Vanaf Den Haag Centraal Station is het een kwartiertje met de tram of 40 minuten lopen naar ons hotel aan de bekende Laan van Meerdervoort, een van de langste straten van Nederland. We geven onze bagage af en lopen daarna op het gemakje het centrum van Den Haag in. We komen langs Paleis Noordeinde en kunnen naar het winkelgedeelte.
2e dag Tijd om Den Haag te verkennen, we nemen een kijkje bij het Binnenhof en kunnen een mooie rondvaart maken door de stad. Ook een bezoekje aan de binnenstad met en de autovrije winkelstraten is een mogelijkheid. Als er tijd is, kunnen we ook de tram pakken naar Scheveningen om de boulevard en de pier te verkennen.
3e dag Vandaag hebben we nog de hele ochtend om Den Haag nog even in te gaan. Misschien een wandeling door de paleistuinen of over het chique Lange Voorhout. Onze tip is een warme lunch in China Town. Vanaf Centraal Station nemen we de trein naar het zuiden. Ons hotel in Bergen op Zoom ligt 20 minuten lopen van het station bij de nieuwe boulevard van Bergen op Zoom. Natuurlijk gaan we daar een kijkje nemen.
4e dag We gaan vroeg op stad, want we willen veel gaan zien en doen! Vanuit het hotel lopen we naar het station en nemen daar de trein naar Vlissingen. Het station van Vlissingen ligt aan de binnenhaven. We wandelen over de sluizen en kunnen daar het zonnetreintje nemen naar het centrum. Hier zijn leuke winkels en een stukje verder kunnen we zo de boulevard en het strand op. Als er tijd is kunnen we op de terugweg een tussenstop doen in Middelburg waar we de historische binnenstad kunnen bekijken. Daarna stappen we weer in de trein om naar Bergen op Zoom te rijden.
5e dag Vanochtend doen we het rustig aan met een laat ontbijt. Daarna lopen we naar het centrum van Bergen op Zoom. We zien de Grote Markt met de mooie oude gebouwen en het deels autovrije centrum. De liefhebbers kunnen vandaag nog een flinke wandeling van 8 km maken rondom de Binnenschelde.
6e dag Na het ontbijt stappen we naar het station en nemen we de trein terug naar Utrecht waar we weer afscheid nemen van elkaar.

Fletcher hotels Den Haag en Bergen op Zoom
- ligging op 40 en 20 min. lopen van het station
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, ontbijtruimte


Maaltijden
Ontbijt in het hotel, lunch en diner in of buiten het hotel

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en minimaal een uur achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Je neemt je bagage mee in een goed draagbare tas of koffer bij voorkeur met wieltjes. Omdat de reisbegeleiders hun eigen bagage moet vervoeren, kunnen zij je NIET helpen met jouw bagage. Neem ook een klein rugzakje of tas mee voor de daguitstapjes. Omdat wij werken met treinkaartjes op tijd, kunnen we niet wachten op laatkomers. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 210,- Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.