Muziekcruise (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 01-10-2023
Terug: 05-10-2023
Aantal dagen: 5
Totaal prijs: € 1325,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 62,00
Zakgeldadvies: € 60,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek:
Vertrektijd: 17:00 uur
Tijd terug: 14:00 uur
Heerlijk 5 dagen genieten van een mooie boottocht en veel muziek. Maar liefst 4 muziekavonden met Duitse muziek, dansen en feest! We varen van Arnhem naar Maastricht en terug en gaan overdag aan de wal. Bij het maken van de afspraken waren de volgende artiesten bekend: Francine Jordi, Michel Wolsink, Alexandra Schmied, Natalie Holzner en Sanny. Zij varen ook mee, dus een foto met de artiesten en een handtekening zit er ook dik in!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag Aan het eind van de middag schepen we in in Arnhem en maken we kennis met elkaar en de andere mensen aan boord. Na het diner gaan we al gelijk op onze eerste vakantiedag genieten van een muziekavond!
2e dag Het schip is vannacht naar Maasbracht gevaren. Na het ontbijt gaan we van boord om een stukje te wandelen en Maasbracht in te gaan. In de middag varen we verder en ook vanavond gaan de voetjes van de vloer want ook vanavond treedt er minimaal één artiest op. Aan het einde van de avond leggen we aan in Maastricht.
3e dag Na het ontbijt gaan we het centrum van Maastricht in, we zien het gezellige Vrijthof en kunnen shoppen in het deels autovrije centrum. Aan het einde van de middag zijn we weer op tijd terug, want we gaan weer varen. Wij genieten van het diner en daarna van het volgende muzikale feest met live muziek.
4e dag We hebben er waarschijnlijk niets van gemerkt, maar we zijn vannacht al aangekomen in Roermond. Na een rustig ontbijt gaan we Roermond in. Hier is een gezellig centrum en een outlet center. Ons laatste diner aan boord is rond 19,00 uur en het afscheidsfeest is daarna. Veel muziek, veel plezier en...er mag gedanst en meegezongen worden!
5e dag Na het ontbijt vertrekken we richting Arnhem waar we rond 14,00 uur aankomen en waar deze reis eindigt.

MPS Rembrandt van Rijn
- mooi, luxe riviercruiseschip
- 2 persoonshutten met douche, toilet, tv, grote ramen en airco. De bedden worden overdag opgeklapt tot banken
- restaurant, promenadedek, hoofddek, Captains Corner, lounge met dansvloer en bar
- zonnedek met zitjes en fitnessapparaten, terrasstoelen en ligbedden

Maaltijden
Alle maaltijden aan boord, voor de drankjes krijg je een drankenkaart

Bijzonderheden
Op deze reis is zeer beperkt loophulp mogelijk. Je moet voor deze reis minimaal een half uur in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Er is 1 reiziger met een rollator toegestaan, de rollator mag alleen aan de wal en NIET aan boord gebruikt worden en wordt op het dek neergezet. Op deze reis zijn geen eenpersoonshutten beschikbaar. De hutten zijn kleiner dan hotelkamers en ook de badkamers zijn kleiner dan in een hotel. De route kan anders zijn dan het hier beschreven programma. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.