Kreta (Griekenland)


Status: VOL 
Heen: 21-06-2023
Terug: 03-07-2023
Aantal dagen: 13
Totaal prijs: € 1890,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 87,00
Zakgeldadvies: € 120,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 20:25 uur
Vluchtnr: CD 311
Vanuit: Heraklion
Tijd terug: 02:15 uur
Datum terug: 04-07-2023
Vluchtnr: CD 112
Vluchtgegevens zijn onder voorbehoud.

Kreta en hotel Glaros zijn bekenden van Dolfijn. Al heel veel Dolfijngroepen gingen op vakantie op het grootste eiland van Griekenland. Ook in 2023 gaan we weer genieten van zon, zee, strand en excursies. Ga je ook mee naar Kreta?


Mogelijke excursies en activiteiten
- naar de stad Heraklion
- een boottocht
- aquapark Aquaplus
- Griekse avond
- eilandtocht

Hotel Glaros Beach
- ligging in het centrum van Chersonissos en aan het strand
- 2-persoonskamers met tv, balkon en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, lounge, liften, minimarkt, snackbar, restaurant met terras
- zwembad en zonneterras met ligbedden en parasols


Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel, lunch in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 min. achter elkaar kunnen lopen en kunnen traplopen. Op vliegreizen zijn loophulpmiddelen zijn niet toegestaan. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 205,-.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.