Rhodos met 3 excursies (Griekenland)


Status: Beschikbaar
Heen: 23-05-2023
Terug: 03-06-2023
Aantal dagen: 12
Totaal prijs: € 1904,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 88,00
Zakgeldadvies: € 120,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 25 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr: CD
Vanuit: Rhodos
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 03-06-2023
Vluchtnr: CD
Rhodos heeft een lange geschiedenis, de Romeinen, Turken en Italianen zijn vroeger allemaal de baas van het eiland geweest. Van die tijd zijn nog steeds dingen te zien. We gaan genieten van het strand en het hotel en we maken ook minimaal 3 excursies! Let op, deze reis is alleen te boeken voor reizigers van 25 jaar en ouder (regels van het hotel).


Mogelijke excursies en activiteiten
- Rhodos-stad
- een boottocht met de glazen bodem boot
- een eilandtour
- naar het eiland Chalki
- het aquarium

Hotel Cactus
- ligging op 50 m van het kiezelstrand en 600 m van Rhodos-stad, bushalte bij het hotel, winkels, restaurants en bars in de buurt
- 2-persoonskamers met tv, badkamer met bad en/of douche en toilet en balkon of terrasje
- receptie, liften, 2 restaurants, 2 bars, zwembad, terras met ligbedden en parasols, minimarkt
- ligbedden en parasols op het strand (tegen betaling)


Maaltijden
Ontbijt in het hotel, lunch en diner in of buiten het hotel.

Bijzonderheden:
Deze reis is alleen te boeken door reizigers die op het moment van vertrek minimaal 25 jaar zijn. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar, toeslag € 356,-. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 min. achter elkaar kunnen lopen.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.