Rhodos met 3 excursies (Griekenland)


Status: nog 1 vrouw
Heen: 19-09-2023
Terug: 30-09-2023
Aantal dagen: 12
Totaal prijs: € 2174,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 102,00
Zakgeldadvies: € 120,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 25 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit:
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug:
Vluchtnr:
Rhodos heeft een lange geschiedenis, de Romeinen, Turken en Italianen zijn vroeger allemaal de baas van het eiland geweest. Van die tijd zijn nog steeds dingen te zien. We gaan genieten van het strand en het hotel en we maken ook minimaal 3 excursies! Let op, deze reis is alleen te boeken voor reizigers van 25 jaar en ouder (regels van het hotel).


Mogelijke excursies en activiteiten
- Rhodos-stad
- een boottocht met de glazen bodem boot
- een eilandtour
- naar het eiland Chalki
- het aquarium

Hotel Cactus
- ligging op 50 m van het kiezelstrand en 600 m van Rhodos-stad, bushalte bij het hotel, winkels, restaurants en bars in de buurt
- 2-persoonskamers met tv, badkamer met bad en/of douche en toilet en balkon of terrasje
- receptie, liften, 2 restaurants, 2 bars, zwembad, terras met ligbedden en parasols, minimarkt
- ligbedden en parasols op het strand (tegen betaling)


Maaltijden
Ontbijt in het hotel, lunch en diner in of buiten het hotel.

Bijzonderheden:
Deze reis is alleen te boeken door reizigers die op het moment van vertrek minimaal 25 jaar zijn. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar, toeslag € 549.-. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 min. achter elkaar kunnen lopen.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.