Beekbergen (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 07-07-2023
Terug: 14-07-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1060,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 48,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 18
Begeleiders: max. 4
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 15:00 uur
Tijd terug: 12:00 uur
Bungalowpark Landal Heideheuvel ligt midden in de natuur. Hier hebben al veel Dolfijnreizigers een mooie vakantie gehad. Je slaapt in een luxe bungalow en samen met de groep Eerbeek gaan we leuke dingen met de bus doen. En na een dagje uit kun je heerlijk relaxen in de sauna of in het ligbad.


Mogelijke excursies en activiteiten
- Nationaal Park de Hoge Veluwe
- het bakkerijmuseum en Hattem
- een boottocht over de IJssel
- Deventer, Apeldoorn of Arnhem

Bungalowpark Landal Heideheuvel
- ligging op 4 km van Hoenderloo
- 2-persoonskamers in luxe 12-persoonsbungalows met etage
- woonkamer, keuken, terras
- badkamers met douche en/of bad en sauna
- receptie, restaurant, snackbar, ParkShop
- zwembad fietsverhuur, bowling, midgetgolf, tafeltennis


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant of we halen eten in huis.

Bijzonderheden
Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en kunnen traplopen. Dit is een combinatiereis, een deel van de excursies wordt samen gedaan met de groep Eerbeek.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.