Vaals (Nederland)


Status: nog 1 vrouw
Heen: 26-06-2023
Terug: 03-07-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1059,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 48,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Aan de voet van de Vaalserberg ligt Landal Hoog Vaals. We zitten hier op de grens met België en Duitsland. We maken in de omgeving leuke excursies en vergeten ook de Limburgse vlaai zeker niet!


Aan de voet van de Vaalserberg ligt Landal Hoog Vaals. We zitten hier op de grens met België en Duitsland. We maken in de omgeving leuke excursies en vergeten ook de Limburgse vlaai zeker niet!

Mogelijke excursies en activiteiten
- met het ov naar Aken
- het drielandenpunt
- dagtocht Maastricht
- openluchtmuseum Bokrijk bij Genk in België
- Valkenburg of Maastricht

Bungalowpark Landal Hoog Vaals
- ligging aan de voet van de Vaalserberg op loopafstand van Vaals
- 2-persoonskamers in 10-persoons luxe bungalow(s)
- woon-eetkamer, terras
- 3 luxe badkamers, douche en/of (bubbel)bad
- restaurant, snackbar, kleine supermarkt, bowling, speelhal, fietsverhuur
- zwembad met glijbaan en bubbelbad


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant of halen eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart

Bijzondeheden
Dit is een busjesreis, je neemt je bagage mee in een reistas niet in een koffer. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar (gedeelde badkamer), toeslag € 75,-. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 30 minuten achter elkaar zonder loophulp kunnen lopen, het park en de omgeving zijn heuvelachtig.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.