Disney en Parijs (3) (Frankrijk)


Status: nog 1 man
Heen: 30-07-2023
Terug: 03-08-2023
Aantal dagen: 5
Totaal prijs: € 1004,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 46,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 09:00 uur
Tijd terug: 17:00 uur
Ook dit jaar gaan we genieten van de attracties, shows en parade in het Disneypark bij Parijs. We gaan 2 volle dagen naar het Disneypark en ook nog eens een keer een hele dag naar Parijs voor een rondrit en een bezoek aan de stad van de Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Sacre Coeur enz. We maken 4 groepen van max. 10 reizigers en 2 begeleiders die samen reizen, maar in het Disneypark per groep apart op pad gaan.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Utrecht rijden we naar ons hotel.
2e dag Vandaag staat ons eerste bezoek aan Disney op het programma, we hebben vandaag en morgen de tijd om te genieten van de meer dan 40 attracties en shows en niet te vergeten de parade!
3e dag De bus brengt ons weer naar het Disney Park waar voor iedereen wat leuks te beleven is! Het Sprookjeskasteel, de stoomtrein, Big Thunder Mountain, Pirates of the Caribean, Crush's Coaster, Star Tours, Peter Pan's Flight, It's a Small World, Autopia enz. enz. enz. of zoals ze dat in Frankrijk zeggen: ETCETERA!
4e dag Vandaag gaan we naar Parijs! We maken een rondrit en kunnen daarna nog even de een deel van de stad verkennen.
5e dag Helaas moeten we vandaag al weer terug. Na het ontbijt rijden we weer naar Utrecht.

Hotel Novotel Paris Nord Expo Aulnay
- ligging op 30 min. rijden van Disney en 45 min. van het centrum van Parijs
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, lift, restaurant, bar en zwembad


Maaltijden
Ontbijt in het hotel. Voor de lunch en het diner zoeken we leuke plekjes op.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
We reizen met 4 groepen van 10 reizigers en 2 begeleiders in dezelfde bus. De Disneygroepen slapen in hetzelfde hotel, de groep zonder Disney slaapt in een ander hotel. Tijdens de bezoeken aan Disney en in Parijs kunnen we in verschillende groepen leuke dingen doen. Jouw groep bestaat dus uit max. 10 reizigers en 2 begeleiders. Je moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en minimaal een uur achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Dit is een mooie, maar vermoeiende reis waarbij je elke dag vroeg vertrekt en laat terug bent. Hou ook rekening met lang wachten voor de attracties. Je mag in Parijs NIET ALLEEN OP PAD. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn! Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 139,-.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.