Ibiza (Spanje)


Status: nog 1 vrouw
Heen: 11-09-2023
Terug: 22-09-2023
Aantal dagen: 12
Totaal prijs: € 2004,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 94,00
Zakgeldadvies: € 100,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit: Ibiza
Tijd terug: 23:50 uur
Datum terug: 22-09-2023
Vluchtnr: CD 518
Vluchtgegevens zijn onder voorbehoud, nog niet alle gegevens zijn bekend.

Ibiza!!! Vakantie-eiland eerste klas! Heel veel Nederlandse vakantiegangers gaan naar dit mooie eiland. Natuurlijk omdat het nog tot laat in het jaar aardig weer is, maar ook voor de mooie stranden en de leuke uitgaansmogelijkheden. En laten we vooral niet vergeten dat je er ook erg leuke dagtripjes kan doen. Yes! We’re going to Ibiza!


Mogelijke excursies en activiteiten
- natuurlijk naar een van de mooie stranden
- Ibiza-stad
- de hippiemarkt
- een avondje stappen
- een boottocht
- het aquarium

Hotel Osiris
- ligging op 30 m van het strand op 2 km van San Antonio, winkels in de buurt en bushalte op 70 m.
- 2-persoonskamers met tv, koelkastje, badkamer met douche en/of bad en toilet, balkon of terras met zitje
- receptie, snackbar en restaurant
- zwembad met terras met ligbedden en parasols
- 1x per week live muziek
- tegen betaling: biljart, tennis, watersport


Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel, lunch in of buiten het hotel.

Bijzonderheden
Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 min. achter elkaar kunnen lopen en kunnen traplopen. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.