Torremolinos - jongerenreis (Spanje)


Status: Beschikbaar
Heen: 17-06-2023
Terug: 27-06-2023
Aantal dagen: 11
Totaal prijs: € 1834,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 85,00
Zakgeldadvies: € 110,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: 16 t/m 35 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 08:00 uur
Vluchtnr: VY
Vanuit: Malaga
Tijd terug: 15:00 uur
Datum terug: 27-06-2023
Vluchtnr: VY
In onze reisgids staat dat we naar hotel Torreblanca gaan, dat is gewijzigd.

De bekende badplaats Torremolinos is nieuw in ons programma. Je kunt hier genieten van de zon, de zee en het strand en geen Dolfijn vakantie is compleet zonder de uitstapjes. Heerlijk genieten!


Mogelijke excursies en activiteiten
- met de trein naar Málaga
- naar een van de mooie stranden zoals Playa del Lido
- een boottocht
- een tripje naar het binnenland

Hotel Tent Torremolinos
- ligging op 700 m van het centrum en 20 min. lopen van de stranden, treinstation op 5 min. lopen
- winkels, bushalte, bars, restaurants en supermarkt binnen 300 m
- 2-persoonskamers met tv, airco en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, lobby, liften, restaurant en bar
- zwembad met zonneterras en ligbedden, live shows en live muziek


Maaltijden
Ontbijt in het hotel, lunches en diners in of buiten het hotel.

Bijzonderheden
Dit is een jongerenreis. Deze kan alleen geboekt worden door reizigers van 16 t/m 35 jaar. Als de jongerenreis te weinig aanmeldingen krijgt, is het mogelijk dat de reis ook opengesteld wordt voor reizigers t/m 45 jaar. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar, toeslag € 200,-. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 min. achter elkaar kunnen lopen.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.