André Rieu in Glasgow (Groot-Brittannië)


Status: VOL 
Heen: 25-05-2023
Terug: 30-05-2023
Aantal dagen: 6
Totaal prijs: € 1899,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 91,00
Zakgeldadvies: € 70,00
Reizigers: max. 6
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek:
Wisselplaats: Deze reis heeft GEEN wisselplaats.
Vertrektijd: 00:00 uur
Tijd terug: 00:00 uur
Boek voor 1-1-2023 en krijg € 25,- vroegboekkorting!

Ook in 2023 gaan we naar een concert van André Rieu. Deze keer gaan we naar Glasgow in Schotland. Natuurlijk gaan we niet alleen naar het concert, maar maken we ook mooie uitstapjes in de omgeving. En die omgeving is echt geweldig! Let op: voor Schotland is sinds de Brexit een ID-kaart niet meer geldig!


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Je kunt in de bus stappen in Holten, Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht of Amsterdam. Onderweg ontmoet je dan je reisgenoten en de reisbegeleiding. Vanuit IJmuiden varen we naar Newcastle, we dineren en slapen aan boord van de ferry.
2e dag Na het ontbijt rijden we naar de hoofdstad van Schotland, Edinburgh, voor een stadsrondrit. We zien o.a. het beroemde Edinburgh Castle. We hebben ook tijd om nog even zelf de stad te bekijken en te winkelen. Daarna rijden we naar ons hotel in Glasgow.
3e dag We beginnen vandaag met een stadstour door Glasgow waar we o.a. de kathedraal bezoeken. We eindigen bij het doedelzakmuseum waar je misschien zelf een keer mag proberen om geluid te krijgen uit dit bijzondere muziekinstrument. Daarna gaan we zelf de stad verder verkennen en op zoek naar een leuk restaurant voor het avondeten. Daarna wandelen we naar het Ovo Hydro concert gebouw voor het concert van André Rieu en zijn orkest.
We genieten van de bekende melodieën van de walsen en de andere stukken die gespeeld worden. Het kan niet anders of het wordt een geweldige avond.
4e dag We doen het vanochtend rustig aan, even bijkomen van het concert van gisterenavond. 's Middags maken we een tocht met de bus door de mooie omgeving. We rijden door het Loch Lomond and the Trossachs National Park. We kunnen een boottocht maken over een van de mooiste meren van Schotland.
5e dag Na een vroeg ontbijt rijden we naar Newcastle waar we aan boord van de ferry gaan. We slapen vannacht weer aan boord.
6e dag Na het ontbijtbuffet gaan we van boord en brengt de bus iedereen weer naar een van de uitstapplaatsen: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn of Holten. We nemen onderweg afscheid van elkaar, er is geen afscheidsmaaltijd en geen wisselpunt.

Hotel Hilton Garden Inn City Centre
- ligging op loopafstand van het centrum van Glasgow en het OVO Hydro concert gebouw
- 2-persoonskamers met tv, koffie- en theemaker en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, lounge, lift, bar, restaurant, terras
- fitness

Heen en terugreis:
IJmuiden - Newcastle v.v.met DFDS Seaways
- 2 persoons binnenhut met stapelbed en kleine douche- en toiletruimte
- de ruimte in de hutten is kleiner dan in een hotelkamer.


Maaltijden
Ontbijt in het hotel of aan boord, lunches onderweg, diners aan boord of onderweg.

Reisdocument
Geldig paspoort, een ID-kaart is NIET voldoende!

Vertrek en aankomst
Deze reis werkt NIET met een wisselpunt. Je ontmoet je reisbegeleiding en medereizigers in de bus. Je kunt opstappen in Holten, Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam.

Bijzonderheden
Je slaapt op de heen- en terugreis aan boord van de ferry in een stapelbed.
Wij hebben deze reis ingekocht bij Oad. Je maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat we de reis en het programma samen met hen doen. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp (arm) bieden. Je gaat vaak de bus in en uit en er worden bijna elke dag uitstapjes gemaakt. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn! Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 510,-.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.