Mallorca All Inclusive (Spanje)


Status: Beschikbaar
Heen: 12-06-2023
Terug: 24-06-2023
Aantal dagen: 13
Totaal prijs: € 1889,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 88,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit: Playa de Palma
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 24-06-2023
Vluchtnr:
Mooie bergen, vissersdorpjes en natuurlijk zon, zee en strand! Mallorca is een heerlijk vakantie-eiland. Al heel veel Dolfijngroepen hebben hier een geweldige vakantie gehad. We gaan deze keer naar het All Inclusive hotel Fergus Palmanova.


Mogelijke excursies en activiteiten
- een eilandtour
- naar de mooie stranden
- een boottocht
- naar een Spaanse markt
- een bezoek aan de grotten
- naar Palma de Mallorca

Hotel Fergus Palmanova Park
- ligging in Palma Nova en op 400 m van het strand, bars, restaurants en winkels in de directe omgeving, bushalte op 200 m, het grotere Palma de Mallorca ligt op 20 km en is te bereiken met de bus
- receptie, lobby, liften, 2 restaurants, 2 bars
- 2 zwembaden, zonneterras met ligbedden en parasols
- fitness
- gameroom, binnenzwembad en sauna (tegen betaling)


Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens de excursies lunchen we buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar zonder loophulp(middel) kunnen lopen en kunnen traplopen. Je verblijft in een All Inclusive hotel, dat wil zeggen dat maaltijden, snacks (op bepaalde tijden) en door het hotel geselecteerde drankjes (op bepaalde tijden) in de prijs inbegrepen zijn. Turkse koffie, buitenlandse drankjes, drankjes in flesjes, verse vruchtensappen en drankjes in de disco zijn niet inbegrepen, die moet je zelf betalen. Wij raden deze reis AF voor reizigers die aan de lijn doen of problemen hebben met alcohol. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar, toeslag € 310,-.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor. Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website. Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt.
Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.