Alanya All Inclusive (Turkije)


Status: nog 1 plaats
Heen: 10-06-2023
Terug: 19-06-2023
Aantal dagen: 10
Totaal prijs: € 1499,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 70,00
Zakgeldadvies: € 90,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 07:00 uur
Vluchtnr: CD
Vanuit: Antalya
Tijd terug: 16:15 uur
Datum terug: 19-06-2023
Vluchtnr: CD
Vluchttijden onder voorbehoud.

Alanya is al jaren een populaire Dolfijnbestemming. Ook in 2023 gaan we All Inclusive genieten! Heerlijk naar het strand, zwemmen in zee of in het zwembad en natuurlijk gaan we ook een paar excursies doen.


Mogelijke excursies en activiteiten
- naar het Kleopatra strand
- een Turkse avond
- schuimparty op het piratenschip
- een tocht door het binnenland

Hotel Monart City
- ligging op 30 m van het strand en 1,5 km van het centrum van Alanya, bushalte op 20 m. winkels, bars en restaurants op 200 m
- 2-persoonskamers met badkamer met douche en toilet, balkon
- receptie, lift, lobby, tuin
- restaurant, snackbar en verschillende bars
- winkeltje en minimarkt
- 2 zwembaden, zonneterras, ligbedden en parasols
- privéstrand
- tafeltennis, darts, beachvolley, fitness
- tegen betaling: biljart, watersportmogelijkheden, Turks bad


Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens de excursies lunchen we buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart die na terugkomst nog 6 maanden geldig is.

Bijzonderheden
Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Buitenlandse drankjes, ijs, ijsthee, sommige koffiesoorten en verse vruchtensappen zijn niet inbegrepen, die moet je zelf betalen.
Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken.
Op deze reis worden minder excursies gedaan dan op andere vliegreizen. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 260,-. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 min. achter elkaar kunnen lopen en kunnen traplopen.
Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.