Ardennenavontuur (België)


Status: Beschikbaar
Heen: 22-07-2023
Terug: 29-07-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1179,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 54,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht CS
Vertrektijd: 09:45 uur
Tijd terug: 14:45 uur
Het was een superreis in 2022 en de vraag was dan ook: komen jullie terug? Nou en of! We gaan ook in 2023 weer allerlei activiteiten doen. Een reis voor de echte actievelingen en avonturiers! Abseilen, klimmen, grottentocht, het kan allemaal. Niets hoeft, maar proberen mag altijd. We reizen met de trein vanuit Utrecht via een overstap in Maastricht en Luik. Tijdens de activiteiten worden we begeleid door ervaren en gediplomeerde buitensportbegeleiders. We gaan ook een dagje met de trein naar Luik.


Mogelijke excursies en activiteiten
- rotsklimmen en/of abseilen
- stevige wandelingen
- grottentocht
- parcours met tokkelen
- lassertaggen
- een nachtje in de open lucht slapen
- een dagje naar Luik

Camping Chateau de Dieupart
- ligging bij Aywaille aan de rivier de Amblève, supermarkt naast de camping
- 2-persoons tenten met 2 bedden met onderlaken, kussen en sloop (een slaapzak neem je zelf mee), koelkastje
- toilet- en douchegebouw (met muntjes)
- tijdens de activiteiten begeleiding door Nederlands sprekende, gediplomeerde buitensportbegeleiders


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg, voor de eerste dag neem je zelf een lunchpakketje mee. ’s Avonds eten we in een restaurant of we halen eten. We organiseren ook een bbq.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart

Bijzonderheden
Er is een beperkt aantal tenen voor alleen slapen, toeslag op aanvraag. Je moet voor deze reis zeer goed ter been zijn, een flinke wandeling kunnen maken en het niet erg vinden als je nat of vies wordt. Je neemt je bagage mee in een goede rugzak of draagtas die je zelf moet kunnen dragen op de heen- en terugreis. Deze reis begint en eindigt met een treinreis met 2 overstappen.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.