Sicilië All Inclusive (Italië)


Status: Beschikbaar
Heen: 12-06-2023
Terug: 22-06-2023
Aantal dagen: 11
Totaal prijs: € 1799,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 85,00
Zakgeldadvies: € 100,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 18:30 uur
Vluchtnr: HV 5217
Vanuit: Catania
Tijd terug: 13:50 uur
Datum terug: 22-06-2023
Vluchtnr: HV 5216
Vluchtgegevens zijn onder voorbehoud. Boek voor 1-1-2023 en krijg € 25,- vroegboekkorting!

Ook dit jaar gaan we weer naar het mooie Italiaanse eiland Sicilië. All Inlcusive genieten van hotel Eloro. Dit hotel ligt aan een prachtige baai met privéstrand. We genieten van de zon met een drankje aan het zwembad of bij de strandbar. Maar natuurlijk maken we ook 2 of 3 excursies.


Mogelijkheden voor exursies
- naar Noto
- een dagje naar Catania
- een boottocht
- naar Taormina en de Etna

Hotel Eloro
- ligging aan het privéstrand met bars en minimarkt in de buurt op 6 km van Noto, de shuttlebus rijdt 2x per dag naar Noto en terug
- 2 persoonskamers met tv, balkon en badkamer met douche en/of bad
- receptie, 3 restaurants, 3 bars
- zwembad, zonneterras met ligbedden en parasols
- privéstrand met ligbedden en parasols
- aerobics, tennis en tafeltennis, voetbal, volleybal, darts, fitness
- watersport en massage tegen betalling


Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens de excursies lunchen we buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart.

Bijzonderheden
Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Buitenlandse drankjes, ijs, ijsthee, sommige koffiesoorten en verse vruchtensappen zijn niet inbegrepen, die moet je zelf betalen.
Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken.
Op deze reis worden minder excursies gedaan dan op andere vliegreizen. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 530,-. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 min. achter elkaar kunnen lopen en kunnen traplopen.
Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.