Egypte All Inclusive (Egypte)


Status: nog 1 vrouw
Heen: 12-09-2023
Terug: 23-09-2023
Aantal dagen: 12
Totaal prijs: € 1834,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 86,00
Zakgeldadvies: € 100,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 18 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr: CD
Vanuit: Hurghada
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 23-09-2023
Vluchtnr: CD
We gaan heerlijk genieten van deze All Inclusive vakantie. In Egypte is het bijna altijd lekker weer. In en bij het hotel is veel te doen en we gaan ook een paar keer op excursie.


Mogelijke excursies en activiteiten
- naar het privé strand aan de Rode Zee
- naar El Gouna
- naar Hurgahda
- een tocht door de woestijn
- een boottocht

Panorama Bungalows El Gouna
- ligging op 5 minuten lopen van het centrum van El Gouna waar ook de winkels en bars zijn, het strand ligt op 5-10 minuten lopen
- 2-persoonskamers met badkamer met douche en/of bad en toilet, balkon
- receptie, lobby, restaurant, 4 bars waaronder een poolbar
- zwembad, met zonneterras, privé strand, matrasjes en parasols op het strand en bij het zwembad
- beachvolleybal, fitness, aerobics, boogschieten, tafeltennis, darts, biljart, tafeltennis, entertainment
- watersport en Spa Centrum tegen betaling

Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens de excursies lunchen we buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort dat na terugkomst nog 6 maanden geldig is. Voor Egypte is een inreisvisum nodig, de prijs hiervoor is in de prijs inbegrepen en wordt door ons geregeld.

Bijzonderheden
Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Buitenlandse drankjes, ijs, ijsthee, sommige koffiesoorten en verse vruchtensappen zijn niet inbegrepen, die moet je zelf betalen.
Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken.
Op deze reis worden minder excursies gedaan dan op andere vliegreizen. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 210,-. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 min. achter elkaar kunnen lopen en kunnen traplopen.
In het hotel wordt mogelijk de mogelijkheid om te duiken aangeboden. Dolfijnreizigers mogen NIET duiken, de reisverzekering dekt geen schades als gevolg van duiken.
Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.