Lissabon en omgeving (Portugal)


Status: Beschikbaar
Heen: 05-09-2023
Terug: 14-09-2023
Aantal dagen: 10
Totaal prijs: € 1624,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 76,00
Zakgeldadvies: € 100,00
Reizigers: max. 14
Begeleiders: max. 3
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 13:55 uur
Vluchtnr: TP 673
Vanuit: Lissabon
Tijd terug: 18:40 uur
Datum terug: 14-09-2023
Vluchtnr: TP 672
In juni 2022 ging er een filmploeg kijken bij de groep Lissabon en omgeving. Als je op deze site naar Home gaat en dan klikt op Kennismaking met Dolfijn zie je in het tweede deel van de film beelden van deze reis. Dit is een bijzondere reis in ons programma, vakantie vieren in een villa met privé zwembad. Wat een luxe! We hebben twee 9-persoonsbusjes tot onze beschikking. Zo kunnen we de hele omgeving verkennen. Dat komt mooi uit, want er is veel te doen! Dolfijnreizigers zijn al een paar jaar vaste gasten in Salva Casa en dat is zeker niet voor niets.


Mogelijke excursies en activiteiten
- dagtocht(en) naar Lissabon
- het vestingdorpje Obidos
- Mafra, met het grote paleisklooster
- Sintra en Cascais, met mooie kastelen
- een boottocht
- de boeddha-tuin

Villa’s Salva Casa
- ligging op 2 km van het dorpje Salvaterra de Magos, restaurant en supermarkt op een paar minuten rijden
- 2- of 3-persoonskamers in villa en naastgelegen appartement op een afgesloten terrein
- woonkamer, tv’s met Nederlandse zenders, grote keuken, badkamers met douche boven het bad
-tuin met overdekte terrassen en zwembad


Maaltijden
Ontbijt in de villa, lunch en diner in of buiten de villa.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart

Bijzonderheden
Dit is een vlieg-busjesreis, de busjes worden op het vliegveld opgehaald. De busjes hebben beperkte bagageruimte, wij adviseren om je bagage niet in een koffer, maar in een reistas meet te nemen. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Op deze reis wordt tijdens de excursies veel gelopen, soms in heuvelachtig terrein. Je moet daarom ook goed ter been zijn en zelfstandig, zonder loophulp minimaal 45 minuten achter elkaar kunnen lopen. Loophulpmiddelen zijn niet toegestaan.

We weten niet of en zo ja welke regels i.v.m. corona in 2023 op onze vakantiebestemmingen gaan gelden.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels die onderweg en ter plaatse gelden. Deze kunnen tussen de aanmelding en het vertrek veranderen. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat een vaccinatiebewijs weer nodig is. Als je na de aanpassing van de regels niet kunt voldoen aan de nieuwe regels en de reis is op een verantwoorde en veilige manier door ons uit te voeren, dan is het niet kunnen voldoen aan de voorwaarden geen geldige reden van annuleren. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.