Tenerife - Puerto de La Cruz (Spanje)


Status: Beschikbaar
Heen: 18-06-2023
Terug: 28-06-2023
Aantal dagen: 11
Totaal prijs: € 1844,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 86,00
Zakgeldadvies: € 110,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit: Tenerife
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 28-06-2023
Vluchtnr:
Tenerife is het grootste Canarische eiland en een populaire vakantiebestemming. Ons hotel staat in Puerto de la Cruz, in het noorden van het eiland. Hier gaan we heerlijk genieten van de zon, de zee en het strand, maar we trekken er natuurlijk ook op uit!


Mogelijke excursies en activiteiten
- varen op een catamaran
- dierenpark Loro
- de botanische tuin
- de kliffen van Playa El Bollulo
- een tocht door het mooie binnenland
- Fort Castillo San Felipe, met mooi uitzicht

Hotel H10 Tenerife Playa
- ligging aan de boulevard, op 50 m van het strand
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet, balkon
- receptie, liften, restaurant, bar met terras
- 2 zwembaden met pool/snackbar en bubbelbad, ligbedden en parasols
- fitness, aerobics, boogschieten, sauna (tegen betaling)
- animatie- en activiteitenprogramma

Maaltjden
Ontbijt en diner in het hotel, lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart

Bijzonderheden
Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 min. achter elkaar kunnen lopen.
Naast deze 11 daagse hotelreis naar Tenerife hebben we ook een 12 daagse appartementsreis naar Tenerife. Deze vind je ook op deze site.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor. Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website. Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt.
Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.