Kos - jongerenreis (Griekenland)


Status: Beschikbaar
Heen: 29-08-2023
Terug: 10-09-2023
Aantal dagen: 13
Totaal prijs: € 2084,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 97,00
Zakgeldadvies: € 140,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: 16 t/m 40 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit: Kos
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 10-09-2023
Vluchtnr:
In onze reisgids staat een ander hotel, we gaan naar hotel Maritina. In de reisgids staat ook dat we All Inclusive gaan, dat is veranderd in ontbijt in het hotel.

Kos is een heerlijk vakantie-eiland. Het hotel ligt in Kos-Stad, maar ook dicht bij het strand. En we gaan leuke excursies maken. Kos is al jaren een populaire bestemming bij Dolfijn!


Mogelijke excursies en activiteiten
- een Griekse avond
- Kos-stad
- boottocht op een piratenschip
- eilandtocht
- lekker naar het strand

Hotel Martina
- in Kos-stad op 100 m van het strand, bushalte op 50 m, winkels, restaurants op loopafstand
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en of douche
- balkon of terras met zitje
- receptie, lift, restaurant, snackbar en 2 bars
- zwembad met zonneterras met matrasjes en parasols


Maaltijden
Ontbijt in het hotel, voor de lunch en het diner zoeken we leuke plekjes op.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart

Bijzonderheden
Dit is een jongerenreis. Deze kan alleen geboekt worden door reizigers van 16 t/m 40 jaar. Als de jongerenreis te weinig aanmeldingen krijgt, is het mogelijk dat de reis ook opengesteld wordt voor reizigers t/m 45 jaar. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar, toeslag € 220,-. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 min. achter elkaar kunnen lopen.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.