Treinreis Berlijn (Duitsland)


Status: nog 1 vrouw
Heen: 09-07-2023
Terug: 13-07-2023
Aantal dagen: 5
Totaal prijs: € 1134,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 52,00
Zakgeldadvies: € 70,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht CS
Vertrektijd: 09:00 uur
Tijd terug: 16:15 uur
In de reisgids staat vertrek Amersfoort CS, dat is Utrecht CS geworden.

Berlijn, de stad van ‘de muur’, de Kurfürstendamm, de Reichstag, mooie winkelstraten en gezellige cafés en terrassen. We gaan deze stad lopend en met het openbaar vervoer verkennen. Vanuit Amersfoort reizen we met de trein naar deze wereldstad.


Mogelijke excursies en activiteiten
- het vroegere oostelijk deel met de Alexanderplatz en de televisietoren met uitzicht over de hele stad
- de Rijksdag, winkelen op de Kurfürstendamm of in het Sonycenter
- de Berliner Zoo
- een rondvaart over de rivier de Spree
- Check Point Charlie
- de Brandenburger Tor
- picknick in een van de parken

Ibis Hotel Kurfürstendam
- ligging in een zijstraat van de bekende Kurfüstendam, 15 minuten lopen van het station en 5 minuten van de dierentuin
- 2-persoonskamers met badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, lift, lounge, ontbijtruimte

Maaltijden:
Ontbijt in het hotel, voor de lunches en het avondeten zoeken we leuke plekjes op.

Bijzonderheden
Er zijn 2 eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 267,-. Je moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en minimaal een uur kunnen lopen, je gaat veel lopen. Dit is een treinreis. Je neemt je bagage mee in een tas of koffer die kan rollen of goed te dragen is. Je moet zelf je bagage dragen of rollen. De begeleiding kan niet helpen met de bagage, zij hebben immers hun eigen bagage.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona.
Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding. Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren. Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website. Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt.
Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.